Administrator/Hollow/1MG
Sonea- Nic się nie stało - powiedziała blondynka - Nowa jesteś? - uśmiechnęła się.
Ichiro- Opanowujesz prawie w pełni Hadou. Udało ci się nawet przesunąć głaz na parę metrów.
Adept Shinigami/2MG
[b]Niestety tak i jakoś nie wiem za bardzo co powinnam zrobić[b] odpowiadam spokojnie i powoli.
Trenuję jeszcze przez chwilkę a następnie siadam sobie pod jakimś drzewem.
Administrator/Hollow/1MG
Sonea- Teraz jest przerwa a zaraz zacznie się lekcja. Jak nie masz co robić to choć z nami.
Ichiro- Jest tylko jedno drzewo więc siadasz pod nim. Widzisz jak Chitose i Chie rozmawiają z kimś nowym.
Przyglądam się tej osobie. "Dziwne, nigdy tej osoby nie widziałem" - Myślę siedząc pod drzewem.
Administrator/Hollow/1MG
lchiro- osoba dalej rozmawia z twoimi kumpelami
Sonea~ lekcja hadou ~odpowiedziala blondynka.
Idziemy? - mruknela ta w koku
"Ciekawe skąd ją znają" - Zastanawiam się opierając się plecami o korę drzewa. Lekki wietrzyk przynosi ochłodę po ciężkim treningu.
Adept Shinigami/2MG
Niech będzie i idę za dwiema dziewczynami.
Edit: czyli idę do sali hadou?
Ostatnio edytowany przez Sonea (2010-08-25 07:34:40)
Administrator/Hollow/1MG
Sonea- //Nie idziesz bo przerwa trwa:P//
Ale my teraz mamy lekcje walki mieczem -rzekła ponuro ta w koku.
Blondynka nie odpowiedziała bo przykleiła twarz do szyby.
Ichiro- "Lekki wietrzyk przynosi ochłodę po ciężkim treningu." A cień drzewa daje przyjemny cień chroniący przed parzącym słońcem,
Adept Shinigami/2MG
A mogę pójść z wami? czy raczej nie?
Administrator/Hollow/1MG
Sonea- Chodziło mi o to że wszyscy mają teraz lekcje walki mieczem, ale jeszcze jest przerwa - znowu odpowiedziała ta w koku.
To Ichiro! - powiedziała Chitose do was. - Idziemy do niego?
Ichiro- zauważasz dwa małe ptaszki latające za sobą. Ćwierkają i bawią się.
Przyglądam się parze małych ptaszków. Wreszcie mogę sobie porządnie odpocząć pod drzewkiem, pomimo tego, że powiewało nudą można było się wyleżeć.
Adept Shinigami/2MG
A kim on jest? Jeśli pytasz mnie to możemy iść