Administrator/Hollow/1MG
Po krótkich poszukiwaniach znajdujesz drzwi z napisem - Sala 1 Hadou, Harukichi Abukara. Nie jest jednak otwarta. Trwa jeszcze przerwa. Na korytarzu jest mało osób.
Adept Shinigami/2MG
Siadam pod ścianą i czekam na dzwonek.
Administrator/Hollow/1MG
Czekasz jeszcze parę minut... ale się nic nie dzieje. Przez Okno widzisz piękny ogród z lasem. Świeci tam słońce a wiatr targa delikatnie drzewa.
Adept Shinigami/2MG
"Ładnie, ale jakoś wolałabym już zakończyć ten dzień" myśląc to wstaję i idę odetchnąć świeżym powietrzem.
Administrator/Hollow/1MG
Ichiro razem z Jiro wchodzą na korytarz gdzie już wszyscy zbierają się wokół swoich sal.
-Co teraz mamy- Pytam mojego nowego znajomego. - A tak w ogóle to jak się nazywasz- Pytam po chwili zastanowienia.
Administrator/Hollow/1MG
Ichiro - Idziecie przez korytarz i zatrzymujecie sie przy sali walki wręcz. Koło was przechodzi twoja koleżanka Sonea. Podchodzi do was jakis koleś i mówi - Siemano. Jak tam?
Jiro - Idziecie przez korytarz i zatrzymujecie sie przy sali walki wręcz. Koło was przechodzi adeptka, którą podpatrzyłeś na stołówce gdy rozmawiała z nauczycielami. Razem z nią jest Fumi kolega z twojego pokoju. Podchodzi do Ciebie i mówi - Siemano. Jak tam?
Sonea - idziecie przez korytarz, ale twój nowy kumpel odłącza od ciebie i zaczyna gadać z 2 adeptami. W tym z jednym z twoich kolegów - Ichiro.
-Ichiro- Mówię do Jiro. Gdy szliśmy korytarzem patrzę na kolesie i mówię uśmiechając się -Witaj- .
Adept Shinigami/2MG
Patrzę na Ichiro i mówię Hej - Po czym obracam się w stronę nieznajomego i mówię Witam, nazywam się Sonea, a ty? uśmiecham się ale ewidentnie wymuszono.
Adept Shinigami
-Siemka Fumi-powiedziałem. Odwróciłem się w stronę dziewczyny. Jiro, również witam. I możesz przestać się uśmiechać, dla mnie to bez różnicy-powiedziałem spokojnie, ale z dystansem.
Administrator/Hollow/1MG
Ej jo wszystkim. Znacie się? - pyta Fumi jira.
Jesteście sami na korytarzu.
-Cześć, Soni- Mówię uśmiechając się do Sonei a po chwili patrzę na czwartą osobę, której nie znam i mówię -Nazywam się Ichiro, miło mi-.
Adept Shinigami/2MG
Nie znamy się za dobrze z Ichiro, ale już zdążyliśmy się pobić, więc nie jest źle. Mówiąc to przestaję się uśmiechać i już z obojętną miną pytam. Czy jak jesteśmy sami na korytarzu to nie znaczy że lekcję się już zaczęły?